VACATURE MARKETING- & PRODUCTIEMEDEWERKER 

9-1-2023, Stichting Colored Monkeys

Colored Monkeys is een community voor en door muzikanten en organiseert diverse culturele projecten en evenementen waaronder de MonkeyJam – de bekendste jamsessie van Oost Nederland. We zijn hard aan het groeien, daarom zijn we op zoek naar versterking!

JIJ BENT…

Een muzikant en je wil graag bijdragen aan een sterke muzikale scene. Naast je muzikantschap wil je graag je marketing en organisatorische skills verder ontwikkelen binnen een kleine pionierende organisatie. Je interessegebied is breed, gericht op de culturele sector en je vindt het niet vervelend om soms onregelmatig en zelfstandig te werken. Herken jij je hierin? Lees dan vooral verder!

WAT GA JE DOEN?

Je gaat ondersteunen in de organisatie en promotie van de diverse projecten en activiteiten die we organiseren. Denk daarbij aan het bijhouden van de socials, muzikanten fixen voor jamsessies of workshops en het draaien van producties. Je bouwt mee aan een groeiende muzikale community en draagt daarmee actief bij aan de muzikantenscene in Oost Nederland.

WAT BIEDEN WE JOU?

Een leuke en flexibele (bij)baan met ruimte om je eigen pad of projecten te ontwikkelen. Je werkzaamheden zijn divers en je kunt je muzikaliteit en creativiteit inzetten bij de diverse projecten die we organiseren. Je wordt onderdeel van een groot en groeiend muzikaal netwerk en bouwt mee aan een muzikale beweging. 

Het gaat om een functie op zzp-basis van ±8-12 uur per week, afhankelijk van de hoeveelheid projecten die we draaien kan dit groeien. 

INTERESSE?

Stuur dan je CV en motivatiebrief uiterlijk op 1 februari naar info@coloredmonkeys.com en we nodigen je wellicht uit voor een gesprek.

VACATURE BESTUURSLID 

9-1-2023, Stichting Colored Monkeys

STICHTING COLORED MONKEYS

Stichting Colored Monkeys is opgericht in 2018 en wordt gerund door muzikanten. Het bestuur heeft als doel de organiserende muzikanten te ondersteunen met advies, kennis en netwerk. De organisatie groeit en is op zoek naar versterking van het bestuur om de volgende stap in haar ontwikkeling te maken. Het bestuur bestaat momenteel uit Johan de Jong (Directeur Metropool), Bertil Lodewijk (Interim Manager) en Carlijn Hartlief (Producent) en zoekt versterking na het uittreden van bestuursleden.

WAT ZOEKEN WE?

Een liefhebber van live muziek en iemand die wil bijdragen aan een sterke muzikale scene en haar makers in Oost Nederland. Ideale kandidaten hebben een groot netwerk en ervaring binnen de culturele sector of in het bedrijfsleven. Een mooie aanvulling in deskundigheid ten opzichte van andere bestuursleden is een pré, maar het belangrijkste is enthousiasme om de organisatie en haar uitvoerende makers verder te helpen groeien.

WAT ZIJN DE TAKEN?

Het bestuur zit 4x per jaar samen op verschillende locaties in Oost Nederland. Naast deze bestuursvergaderingen kijken we op basis van deskundigheid en beschikbare tijd waar het bestuurslid verder kan bijdragen.

WAT BIEDEN WE?

Colored Monkeys is een gigantische muzikale familie vol creativiteit en enthousiasme. Als bestuurslid wordt je daar onderdeel van en draag je bij aan de ‘scene’. Het gaat om een onbetaalde functie, kosten worden vergoed.

INTERESSE?

Neem contact op via info@coloredmonkeys.com en we nodigen je graag uit voor een gesprek.