al 10 jaar een groeiende community

Come jam like monkeys do

Vaste prik

Maandelijks komen zo’n 250 muzikanten en creatives samen op de MonkeyJam om te groeien als muzikant, hun netwerk te vergroten en natuurlijk om lekker te jammen.

Goede vibes

De MonkeyJam is de grootste en bekendste jamsessie van Oost Nederland. Geen covers, alles op improvisatie. Maandelijks te zien in Apeldoorn, Deventer, Enschede en Zwolle.

vier steden

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende MonkeyJam chapters.

Zelf een eigen MonkeyJam chapter organiseren? Neem contact op!

MonkeyJam Deventer

De MonkeyJam Deventer is andere koek! In de stad waar de MonkeyJam is ontstaan komt de community elke 1e zondag van de maand samen in De Hip o.l.v. Luna Westervoorde. Voor de specials werken we samen met het Burgerweeshuis. Zo opent de MonkeyJam elk jaar het Hoogtevrees festival en draaien we het project Talenthouse met Jammen als talentroute voor jongeren t/m 22 jaar!

MonkeyJam Zwolle

MonkeyJam Zwolle in Jacks Music Bar kenmerkt zich, gezien de locatie, logischerwijs met een ruigere sound! Guitar based & tot de vroege uurtjes. Elke 2e donderdag van de maand start de sessie om 22.00 uur o.l.v. Dion Schuur. De specials in Zwolle zijn in samenwerking met Hedon. Met jaarlijks een Monkeys Talent Podium op het Stadsfestival en nog een XL Jam in Hedon.

MonkeyJam Enschede

Dit is de grootste sessie die we doen. Met maandelijks tussen de 20 tot 60 muzikanten!!! I.s.m. ArtEZ Popacademie en Metropool Enschede maken niet alleen de studenten, maar ook de andere creatieven hier hun muzikale meters! Elke 1e woensdag van de maand is het raak in het Metropool Cafe o.l.v. Ruben Verkerke! Net zoals in de andere steden zijn we in het tukkerland ook betrokken en verantwoordelijk voor een TalentStage, namelijk i.s.m. BAM! Festival in hengelo.

MonkeyJam Apeldoorn

De jongste van de jams en geleid door Jan Terlouw Junior. MonkeyJam Apeldoorn is eind 2022 ontstaan en blijkt een groot succes. Steeds meer muzikanten weten het Gigant Café te vinden en de sfeer is gezet! De sessie wordt georganiseerd i.s.m. Gigant Apeldoorn en Gras Talenten Apeldoorn.