Workshops, coaching & talentontwikkeling

Colored Monkeys is een community voor en door muzikanten en creatieve makers. We zetten ons daarom in voor ontwikkeling van al het talent in Oost Nederland.

Bijvoorbeeld in de vorm van een MonkeyJam workshop of masterclass over het verkopen van je act aan festivals. Check hieronder wat we allemaal doen!

Monkeyjam Workshop

Jammen is te leren, vooral als je muzikaal bent. Voor muzikanten van alle leeftijden en niveaus organiseren we regelmatig workshops jammen. Een mooie manier om beter te worden in improvisatie, nieuwe muzikanten te leren kennen en tegelijk podiumervaring op te doen. Met als doel om ook muzikanten uit landelijke regio’s te betrekken in de groeiende community organiseren we in 2023 een workshoptour door Overijssel. Onder professionele begeleiding maak je kennis met jammen en de monkey community. 

Van Straat tot Staat

In 2021-2022 organiseerde Colored Monkeys i.s.m. Raster Welzijn een talentontwikkelingstraject voor jong en opkomend Hiphop talent in Deventer en omstreken. Met o.a. een schrijverskamp, masterclasses, live releases en coaching in strategie en profilering als artiest maken Young Teach, Kwaboi, Artik, Manke & Ynte de Vries grote stappen! Het project werd mede mogelijk gemaakt door Fonds Cultuurparticipatie

Check hier de aftermovie van het schrijverskamp!

Coaching & advies

Na jarenlang ervaring met eigen werk projecten, evenementen, subsidies en release strategieën zijn we klaar om onze kennis door te geven! We staan voor open-source kennis deling. Schroom niet om contact op te nemen als je vragen hebt omtrent:

  • netwerk & strategie
  • subsidieaanvragen
  • talentontwikkelingsprojecten
  • coaching & advies 
  • hulp bij boekingen & management

neem contact op

Wij zijn nu al enthousiast over onze toekomstige samenwerking!